Bij montris kinderopvang werken bijna 90 bevlogen medewerkers verspreid over tien locaties en een klein hoofdkantoor. Dagelijks zorgen wij er samen voor dat de kinderen die wij opvangen een fijne tijd hebben. Wij houden van mensen die met hart en ziel geloven in ons werk, die hun vak serieus nemen en die zich willen blijven ontwikkelen. Wij proberen de verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie te leggen, zijn gericht op de toekomst en altijd in voor vernieuwing.

Medewerker sport en bewegen

Montris kinderopvang met locaties in Amsterdam, Almere, Bussum, Huizen en Laren, zoekt:

een medewerker sport en bewegen (minimaal 20 uur per week) voor onze BSO´s in Amsterdam en ’t Gooi

Montris kinderopvang is een “grote kleine” kinderopvang- organisatie en verzorgt kinderdagopvang en buitenschoolse opvang op unieke locaties in ’t Gooi en Amsterdam. Wij willen graag voorop lopen in de talentontwikkeling van jonge kinderen, daarom staan we open voor nieuwe ontwikkelingen en ideeën. We proberen zo optimaal mogelijk gebruik te maken van alle talenten en kennis in onze organisatie. Montris is een groeiende organisatie met kansen voor ondernemende medewerkers.

Wat ga je doen?

Je werkt op de groep en je gaat samen met kinderen sportactiviteiten en projecten opzetten. Hierbij zorg je ervoor dat deze goed aansluiten bij de sport- en spel wensen van de kinderen en passend zijn in de visie van de organisatie. Zo werk je in projectvorm met kinderen rond een specifieke sport of thema waarin bewegen centraal staat.

Wie ben jij?

Jij bent niet zomaar een medewerker sport & bewegen. Jij hebt ook die drive om te vernieuwen. Je bent ondernemend en steekt graag de handen uit de mouwen. Voor de kinderen bedenk je inspirerende, sportieve en culturele activiteiten en bent in staat om dit zelf te realiseren van idee tot uitvoering. Je vindt het een uitdaging om kinderen te helpen zich te ontwikkelen op hun eigen niveau. Je weet hoe je aan moet sluiten bij de interesses van kinderen van 4 tot 13 jaar en hoe je hen kunt betrekken.

Wat bied jij

  • je hebt een relevante diploma MBO 4 niveau sportstudie (Sport en Bewegen) of CIOS 
  • je hebt aantoonbare ervaring in het aanbieden van diverse sportactiviteiten aan kinderen van 4 tot 13 jaar, je weet met jouw enthousiasme kinderen in beweging te krijgen!
  • je hebt het vermogen om warme relaties op te bouwen met kinderen en je verdiept je altijd in de behoeften en vragen van ouders
  • je hebt een netwerk of je kan deze snel opbouwen, zodat je je netwerk kan inzetten voor vernieuwende activiteiten
  • je kan goed alleen werken, maar je bent ook een teamplayer

Meer informatie over deze functie?
Neem contact op met:

Robin Zijlstra, locatiemanager Amsterdam

tel. 06 413 67 329

mail bellen whatsapp

Wij bieden

Een veelzijdige functie die uitdaging biedt op het gebied van sport en bewegen maar ook organiseren. Montris is een organisatie in ontwikkeling, gericht op de toekomst en met kansen voor ondernemende medewerkers. Arbeidsvoorwaarden en salariëring volgens de CAO Kinderopvang, schaal 6 (minimaal € 1924,- en maximaal €2595,- o.b.v. 36 uur).

Ben je geïnteresseerd in deze functie?

Stuur dan een mail met een duidelijke motivatie en CV naar: werken@montris.nl . Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact via 035 – 6926171 .

Direct solliciteren? Laat hier een bericht achter!

Laat je naam en telefoonnummer achter en we bellen je terug!