Bij montris kinderopvang werken bijna 90 bevlogen medewerkers verspreid over tien locaties en een klein hoofdkantoor. Dagelijks zorgen wij er samen voor dat de kinderen die wij opvangen een fijne tijd hebben. Wij houden van mensen die met hart en ziel geloven in ons werk, die hun vak serieus nemen en die zich willen blijven ontwikkelen. Wij proberen de verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie te leggen, zijn gericht op de toekomst en altijd in voor vernieuwing.

Open sollicitatie

Hoe draagt jouw talent bij aan onze organisatie?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent bij montris, hoe denk jij onze organisatie te versterken? Stuur een onderscheidende mail met een duidelijke motivatie en CV naar werken@montris.nl.  Een link naar jouw Linkedin pagina mag ook, maar we worden graag verrast door een bijzondere opmaak van je CV of bijvoorbeeld een kort filmpje. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Suria den Hollander via 06 191 73 495.

Montris kinderopvang is een “grote kleine” kinderopvang- organisatie en verzorgt kinderdagopvang en buitenschoolse opvang op unieke locaties in ’t Gooi en Amsterdam. Wij willen graag voorop lopen in de talentontwikkeling van jonge kinderen, daarom staan we open voor nieuwe ontwikkelingen en ideeën. We proberen zo optimaal mogelijk gebruik te maken van alle talenten en kennis in onze organisatie. Montris is een groeiende organisatie met kansen voor ondernemende medewerkers.

Meer informatie over een open sollicitatie?
Neem contact op met onze collega’s:

035 – 6926174 of 035 – 6926175