Bij montris kinderopvang werken bijna 90 bevlogen medewerkers verspreid over tien locaties en een klein hoofdkantoor. Dagelijks zorgen wij er samen voor dat de kinderen die wij opvangen een fijne tijd hebben. Wij houden van mensen die met hart en ziel geloven in ons werk, die hun vak serieus nemen en die zich willen blijven ontwikkelen. Wij proberen de verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie te leggen, zijn gericht op de toekomst en altijd in voor vernieuwing.

Flex medewerker BSO 't Gooi

Montris kinderopvang met locaties in Amsterdam, Almere, Bussum, Huizen en Laren, zoekt:

een flex medewerker  (uren in overleg) voor onze BSO´s in ’t Gooi

Montris kinderopvang is een “grote kleine” kinderopvang- organisatie en verzorgt kinderdagopvang en buitenschoolse opvang op unieke locaties in ’t Gooi en Amsterdam. Wij willen graag voorop lopen in de talentontwikkeling van jonge kinderen, daarom staan we open voor nieuwe ontwikkelingen en ideeën. We proberen zo optimaal mogelijk gebruik te maken van alle talenten en kennis in onze organisatie. Montris is een groeiende organisatie met kansen voor ondernemende medewerkers.

Wat ga je doen?

Jij gaat als BSO medewerker kinderen uitdagen om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Je kan goed aansluiten bij de interesses van kinderen van 4-13 jaar. Tijdens je werk begeleid je activiteiten rond  theater, muziek, beeldend, cultureel.. alles om de kinderen te inspireren en te stimuleren om zich naar eigen wens en kunnen te ontwikkelen zodat zij hun eigen talenten kunnen ontdekken.

Wie ben jij?

Jij bent niet zomaar een BSO medewerker. Je bent ondernemend en steekt graag de handen uit de mouwen. Voor de kinderen begeleid je inspirerende activiteiten en je vindt het een uitdaging om kinderen te helpen zich te ontwikkelen op hun eigen niveau. Je weet hoe je aan moet sluiten bij de interesses van kinderen van 4 tot 13 jaar en hoe je hen kunt betrekken.

Wat bied jij

  • een relevante MBO of HBO opleiding hebt (te denken valt aan CMV of andere relevante opleidingen)
  • het vermogen hebt om warme relaties op te bouwen met kinderen en je altijd verdiept in de behoeften en vragen van ouders;
  • goed alleen kunnen werken maar je bent ook een teamplayer.
  • Je beschikt over voldoende zelfvertrouwen om je snel ‘thuis’ te voelen op onze vestigingen

Meer informatie over deze functie?
Neem contact op met:

Danielle van Leeuwen, locatiemanager Almere en Laren

tel. 06 558 71 176

mail bellen whatsapp

Wij bieden

Een veelzijdige functie die uitdaging biedt op het gebied van sport en bewegen maar ook organiseren. Montris is een organisatie in ontwikkeling, gericht op de toekomst en met kansen voor ondernemende medewerkers. Arbeidsvoorwaarden en salariëring volgens de CAO Kinderopvang, schaal 6 (minimaal € 1924,- en maximaal €2626,- o.b.v. 36 uur). Uren in overleg.

 

Ben je geïnteresseerd in deze functie?

Stuur dan een mail met een duidelijke motivatie en CV naar: werken@montris.nl . Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Danielle van Leeuwen via 06 558 711 76 .

Direct solliciteren? Laat hier een bericht achter!

Laat je naam en telefoonnummer achter en we bellen je terug!