Bij montris kinderopvang werken bijna 90 bevlogen medewerkers verspreid over tien locaties en een klein hoofdkantoor. Dagelijks zorgen wij er samen voor dat de kinderen die wij opvangen een fijne tijd hebben. Wij houden van mensen die met hart en ziel geloven in ons werk, die hun vak serieus nemen en die zich willen blijven ontwikkelen. Wij proberen de verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie te leggen, zijn gericht op de toekomst en altijd in voor vernieuwing.

Allround pedagogisch medewerker

Montris kinderopvang met locaties in Amsterdam, Almere, Bussum, Huizen en Laren, zoekt:

een allround pedagogisch medewerker voor onze buitenschoolse opvang, kinderdagverblijven en peuteropvang (uren in overleg)

Ben jij een flexibele en enthousiaste medewerker die van aanpakken houdt? Heb jij een passie voor ontwikkeling en een zorgzaam karakter? Wij zijn per direct opzoek naar een nieuwe collega.

Montris kinderopvang is een “grote kleine” kinderopvang- organisatie en verzorgt kinderdagopvang en buitenschoolse opvang op unieke locaties in ’t Gooi en Amsterdam. Wij willen graag voorop lopen in de talentontwikkeling van jonge kinderen, daarom staan we open voor nieuwe ontwikkelingen en ideeën. We proberen zo optimaal mogelijk gebruik te maken van alle talenten en kennis in onze organisatie. Montris is een groeiende organisatie met kansen voor ondernemende medewerkers.

Wat ga je doen?

Voor de kinderen bedenk je inspirerende en sportieve activiteiten. Je vindt het een uitdaging om kinderen te helpen zich te ontwikkelen op hun eigen niveau en je weet prima hoe je aan moet sluiten bij hun interesses en ontwikkeling. Deze steekwoorden passen je: nieuwsgierig, leergierig, creatief, out of the box, stressbestendig en organisatorisch sterk.

Wie ben jij?

Jij bent niet zomaar een pedagogisch medewerker. Je bent ervaren en hebt ook de drive om te vernieuwen. Je bent een ondernemend type en steekt graag de handen uit de mouwen. Voor de kinderen bedenk je inspirerende en sportieve activiteiten. Je vindt het een uitdaging om kinderen te helpen zich te ontwikkelen op hun eigen niveau en je weet prima hoe je aan moet sluiten bij hun interesses en ontwikkeling. Deze steekwoorden passen je: nieuwsgierig, leergierig, creatief, out of the box, stressbestendig en organisatorisch sterk.

Wat bied jij

  • je hebt een relevante MBO/HBO opleiding op pedagogisch gebied
  • je hebt het vermogen om warme relaties op te bouwen met kinderen en je verdiept je altijd in de behoeften en vragen van ouders
  • je kan goed alleen werken, maar je bent ook een teamplayer
  • je hebt bij voorkeur een VVE certificaat

Meer informatie over deze functie?
Neem contact op met:

Suria den Hollander

tel. 06 191 73 495

mail bellen whatsapp

Wij bieden

Een organisatie in ontwikkeling, gericht op de toekomst en met kansen voor ondernemende medewerkers. kansen om je talenten verder te benutten en te ontwikkelen en een pedagogisch scholingsplan te volgen. Uitzicht op een vast contract. Arbeidsvoorwaarden en salariëring volgens de CAO Kinderopvang, schaal 6 (minimaal €1924 en maximaal €2626 bij 36 uur).

 

Ben je geïnteresseerd in deze functie?

Stuur dan een mail met een duidelijke motivatie en CV naar: werken@montris.nl . Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Suria den Hollander via 06 191 73 495.

.

Direct solliciteren? Laat hier een bericht achter!

Laat je naam en telefoonnummer achter en we bellen je terug!