Bij Montris kinderopvang werken zo’n 120 betrokken medewerkers verspreid over 11 locaties en een klein kantoor. Wij houden van mensen die met hart en ziel geloven in ons werk, die hun vak serieus nemen en die zich willen blijven ontwikkelen. Wij proberen de verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie te leggen, zijn gericht op de toekomst en altijd in voor vernieuwing

Pedagogisch beleidsmedewerker en -coach

Montris kinderopvang met locaties in Amsterdam, Almere, Bussum, Huizen en Laren, zoekt een inspirerende en doortastende

pedagogisch beleidsmedewerker en – coach

die met ons streeft naar excellente kwaliteit, voor gemiddeld 32 uur per week.

Montris kinderopvang is een “grote kleine” kinderopvangorganisatie en verzorgt kinderdagopvang en buitenschoolse opvang op unieke locaties in Amsterdam, Almere en ’t Gooi. Wij zien het als onze missie om kinderen met zelfvertrouwen en oog voor hun omgeving, de toekomst te laten ontdekken. Onze kernwaarden zijn ontdekken & exploreren; eigenheid & passie; bewust & respectvol. Montris is een groeiende organisatie met kansen voor ondernemende medewerkers.

Wat ga je doen?

 • Je zorgt ervoor dat de pedagogische kwaliteit van onze organisatie naar een nóg hoger plan wordt getild. Je begeleidt en traint de medewerkers bij de dagelijkse werkzaamheden. Je doet dit samen met onze VIB-coaches, die je op stimulerende wijze aanstuurt.
 • Je zorgt voor een samenhangend en vernieuwend opleidingsaanbod. Dit doe je in samenwerking met de Montris-trainers.
 • Je bent ‘de vraagbaak’ en ‘opvoeddeskundige’  bij pedagogische vraagstukken. Zowel voor pedagogisch medewerkers als voor ouders.
 • Je vertaalt onze pedagogische visie en de wetgeving naar samenhangend en leesbaar beleid. Beleid dat geen document in de kast is, maar levend en aansprekend.
 • Je ondersteunt het management waar mogelijk, gevraagd en ongevraagd, o.a. bij de implementatie van het pedagogisch beleid en de ontwikkeling van nieuwe activiteiten.

Wie ben jij?

Je houdt van uitdaging en bent gedreven om steeds weer te vernieuwen en verbeteren. Je bent ondernemend en je bent net zo gedreven als wij om de pedagogische kwaliteit binnen onze organisatie naar een nog hoger plan te tillen en ons hoger doel binnen bereik te brengen. Je houdt van de combinatie van beleid en praktijk en bent in staat om een concept te vertalen naar concrete stappen en handvatten.

Wat bied jij

 • Je beschikt over een passende (HBO of WO) opleiding die kwalificeert voor de functie pedagogisch coach/beleidsmedewerker.
 • Je hebt ervaring met het geven van training en coaching.
 • Je hebt ervaring met het aansturen van medewerkers.
 • Je weet snel vertrouwen te winnen en bent sensitief. Je kent de pedagogische praktijk, je weet mensen te bewegen en helpt hen reflecteren op het eigen handelen.
 • Je bent op de hoogte van beleidsontwikkelingen en innovaties en kunt deze naar de praktijk vertalen.
 • Je voelt je als een vis in het water in een innovatieve organisatie en je werkt graag zelfstandig binnen een team.
 • Je herkent ontwikkelingen in de samenleving en kunt deze vertalen naar een kans voor de kinderen binnen Montris.

Meer informatie over deze functie?
Neem contact op met:

Emmeline Bijlsma

tel. 06-28 47 21 75

(tot 15 februari)

mail bellen whatsapp

Wij bieden

Een veelzijdige functie en een organisatie in ontwikkeling, gericht op de toekomst en met kansen voor ondernemende medewerkers. We hebben een informele cultuur en een gedeelde passie voor ons werk. Arbeidsvoorwaarden en salariëring volgens de CAO Kinderopvang, schaal 9 (minimaal €2793,- en maximaal €3771,- bij 36 uur).

 

Ben je geïnteresseerd in deze functie?

Stuur dan een mail met een duidelijke motivatie en CV naar: werken@montris.nl . Heb je vragen over deze vacature? Neem dan tot vrijdag 15 februari contact op met Emmeline Bijlsma via 06 284 721 75.

Montris kinderopvang, futureproof

Direct solliciteren? Laat hier een bericht achter!

Laat je naam en telefoonnummer achter en we bellen je terug!