Bij montris kinderopvang werken bijna 120 bevlogen medewerkers verspreid over elf locaties en een klein hoofdkantoor. Dagelijks zorgen wij er samen voor dat de kinderen die wij opvangen een fijne tijd hebben. Wij houden van mensen die met hart en ziel geloven in ons werk, die hun vak serieus nemen en die zich willen blijven ontwikkelen. Wij proberen de verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie te leggen, zijn gericht op de toekomst en altijd in voor vernieuwing.

Pedagogisch medewerker KDV

Montris kinderopvang met locaties in Amsterdam, Almere, Bussum, Huizen en Laren, zoekt:

een pedagogisch medewerker voor een flexcontract
voor KDV de Wipneus in Huizen

Montris kinderopvang is een “grote kleine” kinderopvang- organisatie en verzorgt kinderdagopvang en buitenschoolse opvang op unieke locaties in ’t Gooi en Amsterdam. Wij willen graag voorop lopen in de talentontwikkeling van jonge kinderen, daarom staan we open voor nieuwe ontwikkelingen en ideeën. We proberen zo optimaal mogelijk gebruik te maken van alle talenten en kennis in onze organisatie. Montris is een groeiende organisatie met kansen voor ondernemende medewerkers.

Wat ga je doen?

Jij gaat als pedagogisch medewerker kinderen uitdagen om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Je kan goed aansluiten bij de interesses van kinderen in de leeftijd van 0 – 4 jaar. Tijdens je werk begeleid je de activiteiten rond theater, muziek, beeldend, techniek, cultureel, 21 eeuwse vaardigheden; alles om de kinderen te inspireren en te stimuleren om zich naar eigen wens en kunnen te ontwikkelen zodat zij hun eigen talenten kunnen ontdekken. In je werk ga je telkens weer na wat jij vandaag kan betekenen om de kinderen zo goed mogelijk voor te bereiden op wat de toekomst van de kinderen vraagt. Je biedt een combinatie van verzorging, warmte, uitdaging en je stimuleert de kinderen gepast in de ontwikkeling. Hierbij ben je sensitief en heb je oog voor het kind en de omgeving van het kind.

Wie ben jij?

Jij bent niet zomaar een pedagogisch medewerker. Je bent ondernemend en steekt graag de handen uit de mouwen. Voor kinderen ben jij een begeleider die de kinderen helpt om vaardigheden en kennis eigen te maken en je vindt het een uitdaging om kinderen te helpen zich te ontwikkelen naar eigen wens en kunnen. Je hebt een zorgzame basishouding en je herkent, ziet en creëert ontwikkelingskansen voor kinderen.

Wat bied jij

  • Je hebt een relevante MBO/HBO opleiding op pedagogisch gebied
  • Je hebt het vermogen om warme relaties op te bouwen met kinderen en je verdiept je altijd in de behoeften en vragen van ouders
  • Je kan goed alleen werken, maar je bent ook een teamplayer
  • Je beschikt over voldoende zelfvertrouwen om je snel thuis te voelen op onze vestigingen.

Wij bieden

We bieden deze functie in een leuk en vast team.  Montris is een organisatie in ontwikkeling, gericht op de toekomst en met kansen voor ondernemende medewerkers. Arbeidsvoorwaarden en salariëring volgens de CAO Kinderopvang, schaal 6 (minimaal € 2047,- en maximaal € 2793,- bij 36 uur). Uren en dagen in overleg.

Ben jij er één van Montris?

Stuur dan een mail met een duidelijke motivatie en CV naar: werken@montris.nl . Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Daniëlle de Leeuw via 06 558 711 76

Heb je interesse in deze vacature?

Meer informatie over deze functie?
Neem contact op met:

Danielle de Leeuw

tel. 06 558 711 76