Kinderen en jongeren ondersteunen in hun avontuur van het opgroeien, zodat ze met zelfvertrouwen en oog voor hun omgeving de toekomst kunnen ontdekken; kinderopvang bij Montris is meer dan opvang alleen. We bieden de kinderen wat ze nodig hebben om veerkrachtige mensen van morgen te worden. Montris is een kinderopvangorganisatie met 11 locaties in 't Gooi, Almere en Amsterdam. Ons team bestaat uit zo'n 120 collega's. Wij houden van mensen die met hart en ziel geloven in ons werk, die hun vak serieus nemen en die zich willen blijven ontwikkelen.

Pedagogisch medewerker BSO de Wester

Ben jij die enthousiaste en ondernemende pedagogisch medewerker die van aanpakken houdt? Word dan pedagogisch medewerker bij Montris!

Montris kinderopvang met locaties in Amsterdam, Almere, Bussum, Huizen en Laren, zoekt:

Een pedagogisch medewerker voor onze buitenschoolse opvang, locatie de Wester

Wij zijn per direct op zoek naar een nieuwe collega.

Wat ga je doen?

Jij zorgt er als pedagogisch medewerker voor dat kinderen met plezier naar de opvang komen. Door jouw sensiviteit, inlevingsvermogen, enthousiasme en aandacht voelen kinderen zich op hun gemak bij jou. Als pedagogisch medewerker speel je een grote en verantwoordelijke rol in de eerste levensjaren van het kind, die verantwoordelijkheid erken jij en draag je uit in je werken. Tijdens je werk begeleid je activiteiten rond de verschillende thema’s waar we mee werken, dit in samenwerking met je collega’s!

In je werken ga je telkens weer na wat jij vandaag kan betekenen om de kinderen zo goed mogelijk voor te bereiden op wat de toekomst van de kinderen vraagt. Daarnaast is er de mogelijkheid om interne trainingen te volgen, ben je een vraagbaak voor ouders en ben je bereid om te blijven groeien en te leren.

Wie ben jij?

Jij bent niet zomaar een pedagogisch medewerker; je bent enthousiast, een toekomstdenker, iemand die écht aanpakt. Je bent een ondernemend type en steekt graag de handen uit de mouwen. Je vindt het een uitdaging om kinderen te helpen zich te ontwikkelen op hun eigen niveau en je weet prima hoe je aan moet sluiten bij hun interesses en ontwikkeling. Deze steekwoorden passen je: zorgzaam, nieuwsgierig, leergierig, het hebben van inlevingsvermogen, creatief vermogen en out of the box kunnen denken.

Wat bied jij

 • Je hebt een relevante en branche erkende MBO/HBO opleiding behaald op pedagogisch gebied (kijk of je diploma voldoet op de site van kinderopvang werkt)
 • Je hebt het vermogen om warme relaties op te bouwen met kinderen en je verdiept je altijd in de behoeften en vragen van ouders
 • Je beschikt over voldoende communicatieve vaardigheden en je beheerst de Nederlandse taal
 • Je werkt graag in teamverband

Wij bieden

Net als dat wij ‘onze’ kinderen prikkelen om het beste uit zichzelf, elkaar en de toekomst te halen, doen we dat ook bij onze medewerkers. Daar staat ook iets tegenover:

 • Een organisatie in ontwikkeling, gericht op de toekomst en met kansen voor ondernemende medewerkers
 • Kansen om je talenten verder te benutten en te ontwikkelen
 • Verschillende interne trainingen en scholing
 • Uitzicht op een vast contract
 • Arbeidsvoorwaarden en salariëring volgens de CAO Kinderopvang, schaal 6 (minimaal €2047 en maximaal €2793 bij 36 uur, inschaling naar ervaring).
 • 8% vakantiegeld en een maandelijkse bijdrage voor je aanvullende zorgverzekering
 • verlofuren volgens CAO Kinderopvang

 

Ben jij er één van Montris?

Stuur dan een mail met een duidelijke motivatie en CV naar: werken@montris.nl . Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Robin Zijlstra op 06-57527663

Heb je interesse in deze vacature?

Meer informatie over deze functie?
Neem contact op met:

Robin Zijlstra

tel. 06 57 52 7663