Bij Montris kinderopvang werken bijna 120 bevlogen medewerkers verspreid over elf locaties en een klein hoofdkantoor. Dagelijks zorgen wij er samen voor dat de kinderen die wij opvangen een fijne tijd hebben. Wij houden van mensen die met hart en ziel geloven in ons werk, die hun vak serieus nemen en die zich willen blijven ontwikkelen. Wij proberen de verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie te leggen, zijn gericht op de toekomst en altijd in voor vernieuwing.

Commercieel medewerker planning

Montris kinderopvang met locaties in Amsterdam, Almere, Bussum, Huizen en Laren, zoekt:

een doortastende en proactieve commercieel medewerker planning (15 uur) bij ons op kantoor in Naarden

Ben jij een Verderkijker? Ben jij je bewust van je impact, houd je van vernieuwende ideeën en ben je een verantwoordelijkheidsdrager? Misschien word jij er dan één van Montris! 

Wie zijn wij? 

Montris is een kinderopvangorganisatie met 11 locaties in ’t Gooi, Almere en Amsterdam. Ons team bestaat uit zo’n 120 collega’s. Dagelijks vangen wij 750 kinderen op en bieden wij hen een plek om anderen te ontmoeten, de wereld te ontdekken en zich te ontwikkelen.  

Bij Montris houden we niet zo van de hiërarchie. Wij hebben een platte organisatie, met korte lijnen en waarbij de verantwoordelijkheid zo laag mogelijk in de organisatie ligt. Waar wij wel van houden? Van ondernemende mensen! Medewerkers die zich graag blijven ontwikkelen en in zijn voor vernieuwing.  Als jij denkt dat iets beter anders kan, dan horen we dat graag en krijg jij ook de verantwoordelijkheid en de ondersteuning om dat te veranderen.  

Als Medewerker planning is ons kantoor in Naarden jouw basis. Een klein maar fijn kantoor, waar je kunt werken aan een bureau of onze picknicktafel, kunt brainstormen op de schommel en ideeën kunt uitwerken op onze whiteboardkasten. 

Wat ga je doen?

 • Je bent eerste aanspreekpunt voor onze (potentiële) klanten met betrekking tot de planning en plaatsing van hun kinderen. Je achterhaalt hun behoefte en informeert hen over passende opvangmogelijkheden, plaatsingsgegevens, contracten, e.d.. Je zorgt ervoor dat de beleving van onze (potentiële) klanten vanaf het eerste contact goed is. 
 • Je plant op een efficiënte en effectieve wijze de gevraagde opvang op diverse locaties (KDV, PO en BSO), en weet een optimale bezetting van de locaties te bereiken. 
 • Je bent verantwoordelijk voor het gehele planningsproces inclusief de administratieve afhandeling. 
 • Je weet informatie uit de contacten met de klant door te vertalen naar trends in de klantbehoefte en marktontwikkelingen. 

Wie ben jij?

 • Je hebt een commerciële “drive” en je weet op een prettige manier met klanten in gesprek te komen en te blijven. 
 • Je beleeft plezier aan het puzzelwerk van de planning, aan de contacten met klanten en aan de administratieve taken die daarbij horen. 
 • Je bent commercieel en marktgericht en je neemt graag het initiatief, komt met voorstellen en pakt dingen uit jezelf op en aan. 
 • Je bent nauwkeurig, accuraat, doortastend en je kunt goed zelfstandig werken. 
 • Je spreekt en schrijft bij voorkeur goed Engels. 
 • Je werkt graag samen met een klein team om een onmisbare bijdrage te leveren aan ons doel: Kinderen en jongeren ondersteunen in hun avontuur van het opgroeien, zodat ze met zelfvertrouwen en oog voor hun omgeving de toekomst kunnen ontdekken.

We vragen daarnaast: 

 • HBO werk- en denkniveau met een commerciële opleiding en/of aantoonbare commerciële ervaring. 
 • Ervaring met planningswerkzaamheden, bij voorkeur in de kinderopvang.

Meer informatie over deze functie?
Neem contact op met:

Elise of Leonie

035-6926171 of info@montris.nl.

Wij bieden

Net als dat wij ‘onze’ kinderen prikkelen om het beste uit zichzelf, elkaar en de toekomst te halen, doen we dat ook bij onze medewerkers. Daar staat ook iets tegenover: 

 • Je krijgt een salaris tussen € 2.047 en € 2.793 bruto per maand*. 
 • 8% vakantiegeld en een maandelijkse bijdrage voor je aanvullende zorgverzekering maken het financiële plaatje compleet. Daarnaast bouw je pensioen op bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn.  
 • Bij lekker werken hoort ook tijd om te ontspannen. Daarvoor heb je zo’n 29 vakantiedagen.*  
 • Medewerkers van Montris krijgen korting op flexibele opvang op onze locaties. 
 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien.  

* op basis van 36 uur 

Word jij er één van Montris?

Stuur een mail met een duidelijke motivatie en CV naar: werken@montris.nl . Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met Elise of Leonie van de planning via 035-6926171 of info@montris.nl

Jouw sollicitatieproces bestaat uit twee gesprekken. Tijdens het eerste gesprek maak je kennis met Elise of Leonie (collega’s van de planning) en Suria (locatiemanager). In het volgende gesprek zit je om de tafel of op onze schommelbank met Emmeline (directeur) en Deborah (personeelszaken).

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!