Bij Montris kinderopvang werken bijna 120 bevlogen medewerkers verspreid over elf locaties en een klein hoofdkantoor. Dagelijks zorgen wij er samen voor dat de kinderen die wij opvangen een fijne tijd hebben. Wij houden van mensen die met hart en ziel geloven in ons werk, die hun vak serieus nemen en die zich willen blijven ontwikkelen. Wij proberen de verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie te leggen, zijn gericht op de toekomst en altijd in voor vernieuwing.

Allround pedagogisch medewerker voor onze buitenschoolse opvang in 't Gooi

Ben jij die enthousiaste en ondernemende pedagogisch medewerker die van aanpakken houdt? Heb jij een passie voor ontwikkeling en een zorgzaam karakter? Word dan pedagogisch medewerker bij Montris!

Montris kinderopvang met locaties in Amsterdam, Almere, Bussum, Huizen en Laren, zoekt:

Een allround pedagogisch medewerker voor onze buitenschoolse én tussenschoolse opvang in ’t Gooi

Wij zijn per direct op zoek naar een nieuwe collega.

Wat ga je doen?

Jij gaat als pedagogisch medewerker kinderen uitdagen om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Je kan goed aansluiten bij de interesses van kinderen in alle leeftijden. Tijdens je werk begeleid je de activiteiten rond theater, muziek, beeldend, techniek, cultureel, 21 eeuwse vaardigheden; alles om de kinderen te inspireren en te stimuleren om zich naar eigen wens en kunnen te ontwikkelen zodat zij hun eigen talenten kunnen ontdekken. In je werk ga je telkens weer na wat jij vandaag kan betekenen om de kinderen zo goed mogelijk voor te bereiden op wat de toekomst van de kinderen vraagt. Je biedt een combinatie van verzorging, warmte, uitdaging en je stimuleert de kinderen gepast in de ontwikkeling. Hierbij ben jij sensitief en heb je ook voor het kind en de omgeving van het kind. De vacature betreft de functie voor medewerker buitenschoolse opvang én tussenschoolse opvang, waardoor we meer uur kunnen bieden dan alleen de werktijden van de buitenschoolse opvang.

Wie ben jij?

Jij bent niet zomaar een pedagogisch medewerker. Je bent ervaren en hebt ook de drive om te vernieuwen. Je bent een ondernemend type en steekt graag de handen uit de mouwen. Voor de kinderen bedenk je inspirerende en sportieve activiteiten. Je vindt het een uitdaging om kinderen te helpen zich te ontwikkelen op hun eigen niveau en je weet prima hoe je aan moet sluiten bij hun interesses en ontwikkeling. Deze steekwoorden passen je: nieuwsgierig, leergierig, creatief, out of the box, stressbestendig en organisatorisch sterk.

Wat bied jij?

 • Je hebt een relevante MBO/HBO opleiding op pedagogisch gebied
 • Je hebt het vermogen om warme relaties op te bouwen met kinderen en je verdiept je altijd in de behoeften en vragen van ouders
 • Je werkt graag in teamverband
 • Je beschikt over voldoende communicatie vaardigheden en je beheerst de Nederlandse taal 

Meer informatie over deze functie?
Neem contact op met:

Ivo Hougardy

tel. 06 306 365 50

Wij bieden

Net als dat wij ‘onze’ kinderen prikkelen om het beste uit zichzelf, elkaar en de toekomst te halen, doen we dat ook bij onze medewerkers. Daar staat ook iets tegenover:

 • Een organisatie in ontwikkeling, gericht op de toekomst en met kansen voor ondernemende medewerkers
 • Kansen om je talenten verder te benutten en te ontwikkelen
 • Verschillende interne trainingen en scholing
 • Uitzicht op een vast contract
 • Arbeidsvoorwaarden en salariëring volgens de CAO Kinderopvang, schaal 6 (minimaal €2047 en maximaal €2793 bij 36 uur, naar ervaring).
 • 8% vakantiegeld en een maandelijkse bijdrage voor je aanvullende zorgverzekering
 • 29 vakantiedagen (op basis van 36 uur)

 

Ben jij er één van Montris?

Stuur dan een mail met een duidelijke motivatie en CV naar: werken@montris.nl . Heb je vragen over deze vacature? Ben je benieuwd naar de combinatie van het werken op de BSO en TSO? Neem dan contact op met Ivo Hougardy via 06 306 365 50. Liever appen? Stuur ons een appbericht op 06 306 365 50 en wie weet drinken we dan gauw samen een kop koffie om kennis te maken!