Bij montris kinderopvang werken bijna 90 bevlogen medewerkers verspreid over tien locaties en een klein hoofdkantoor. Dagelijks zorgen wij er samen voor dat de kinderen die wij opvangen een fijne tijd hebben. Wij houden van mensen die met hart en ziel geloven in ons werk, die hun vak serieus nemen en die zich willen blijven ontwikkelen. Wij proberen de verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie te leggen, zijn gericht op de toekomst en altijd in voor vernieuwing.

Pedagogisch medewerker peuteropvang

Montris kinderopvang met locaties in Amsterdam, Almere, Bussum, Huizen en Laren, zoekt:

een pedagogisch medewerker  (10 uur per week) voor onze peuteropvang in Huizen.

Montris kinderopvang is een “grote kleine” kinderopvang- organisatie en verzorgt kinderdagopvang en buitenschoolse opvang op unieke locaties in ’t Gooi en Amsterdam. Wij willen graag voorop lopen in de talentontwikkeling van jonge kinderen, daarom staan we open voor nieuwe ontwikkelingen en ideeën. We proberen zo optimaal mogelijk gebruik te maken van alle talenten en kennis in onze organisatie. Montris is een groeiende organisatie met kansen voor ondernemende medewerkers.

Wat ga je doen?

Peuteropvang Flink is gevestigd in kinderdagverblijf de Wipneus. Een heerlijke plek voor kinderen van 2 tot 4 jaar tot het moment dat zij naar de basisschool gaan. Ze kunnen ontdekken, leren en genieten. Ieder in hun eigen tempo en als voorbereiding voor later. De locatie ligt in het bos, waardoor er ook veel moment buiten mogelijk zijn voor de kinderen.

Samen met jouw collega werk je met de peuters op de groep. Jullie zorgen ervoor dat de kinderen een leuke en leerzame tijd hebben op de peuteropvang. Je voert activiteiten uit, je hebt verzorgende taken en je bent het eerste aanspreekpunt voor ouders over de ontwikkeling van de kinderen. Je uren zijn opgebouwd met 5 groepsuren per dag + 2 taakuren per week.

Wie ben jij?

Je bent een zelfstandig werkende pedagogisch medewerker die zelf initiatief durft te nemen.  Je hebt een MBO werk- en denkniveau. Je vindt het een uitdaging om kinderen te helpen zich te ontwikkelen op hun eigen niveau. Je weet hoe je hen kunt betrekken. Je bedenkt inspirerende en uitdagende activiteiten.

Wat bied jij?

  • je hebt een certificaat voor het VVE programma ‘Uk en Puk’.
  • je hebt een afgeronde relevante PM opleiding
  • je hebt aantoonbaar ervaring in het aanbieden van activiteiten
  • je kan goed alleen werken, maar je bent ook een teamspeler
  • je bent een flexibele duizendpoot 

Meer informatie over deze functie?
Neem contact op met:

Yentl van Geffen, locatiemanager de Wipneus

T: 06 588 22 335

mail bellen whatsapp

Wij bieden

We bieden deze functie in een leuk en vast team. Deze functie kan goed gecombineerd worden met de andere vacature in Laren, op de BSO De Melkweg.  Montris is een organisatie in ontwikkeling, gericht op de toekomst en met kansen voor ondernemende medewerkers. Arbeidsvoorwaarden en salariëring volgens de CAO Kinderopvang, schaal 6 (minimaal € 1864,- en maximaal € 2544,- bij 36 uur).

 

Ben je geïnteresseerd in deze functie?

Stuur dan een mail met een duidelijke motivatie en CV naar: werken@montris.nl . Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op via 035 – 6926171 .

Direct solliciteren? Laat hier een bericht achter!

Laat je naam en telefoonnummer achter en we bellen je terug!